Jennifer Tosch

Jennifer Tosch

Jennifer Tosch is cultureel erfgoed historicus en ondernemer. Zij is de oprichtster van Black Heritage Tours in Amsterdam, Brussel en New York.

Nancy Jouwe

Nancy Jouwe

Nancy Jouwe is cultuurhistoricus en geïnteresseerd in intersectionaliteit, postkoloniale en dekoloniale theorievorming, kunst en erfgoed. Ze is een fellow aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht 2022-2025 en doet een PhD over de Papoeagemeenschap in Nederland aan de Vrije Universiteit. Jouwe is spreker en moderator in de culturele en erfgoedsectoren, en doceert aan diverse instituties. Ze is mederedacteur van diverse boekpublicaties over slavernijgeschiedenis en (het heden van) het Nederlandse koloniale verleden.

sjoerd-jaarsma

Sjoerd Jaarsma

Dr. Sjoerd R. Jaarsma is een antropoloog en historicus. Hij werkte als onderzoeker bij universiteiten in binnen- en buitenland. Van 2000-2012 werkte hij als projectcoördinator, zakelijk leider en directeur voor Stichting Papua Cultureel Erfgoed. Op het moment is hij met zijn eigen bedrijf Schermen& actief als adviseur voor digitalisering van erfgoed en scherminstructeur.